Pension Sonnenheim

Wij hebben de huisstijl van Pension Sonnenheim verwerkt in een design voor de nieuwe website. Hierbij hebben we vooral gelet op gebruiken van veel beeldmateriaal omdat dit de bezoekers het zal aanspreken en kan overtuigen om te boeken bij Pension Sommenheim. 

Het is voor Pension Sonnenheim belangrijk dat ze zelf alles makkelijk aan kunnen passen, aangezien de content op de website moet worden aangepast op de activeiten en seizoenen. Daarom hebben we de website opgebouwd in "blokken". Hieronder is een van deze blokken te zien:

Deze blokken zijn door Sonnenheim zelf aan te passen, toe te voegen, te verwijderen en toe te wijzen aan verschillende pagina's. Op deze manier kunnen ze zelf altijd kiezen wat op dat moment interessant is om op de website te hebben staan en up-to-date te blijven. 

Het resultaat is een varierende website met veel beeldmateriaal en de mogelijkheid om een verblijf in Pension Sonnenheim te boeken. Dit laatste is mogelijk omdat we de tool van Uw Boeking hebben kunnen integreren in de website.

Laat je op de website verrassen door Pension Sonnenheim en de schoonheden van Gmünd. Wie weet vind je daar je ideale vakantiespot!