Daalder

Voor het bedrijf Daalder, bedenker en ontwikkelaar van de android- en iOS app Daalder, hebben wij ons beziggehouden met het ontwerpen van een banner en poster. Daalder is een mobiele app die als volgt neergezet wordt:

 

Nooit meer op zoek naar cash op onhandige momenten, nooit meer in de rij staan voor de pinautomaat en nooit meer een weigerende pinpas. Altijd en overal snel en makkelijk kunnen betalen. Dat willen we toch allemaal?

Daarom is er nu de Daalder App: dé nieuwe manier van betalen met je smartphone. De Daalder App is een e-wallet: een elektronische portemonnee die je vult met Daalders, de digitale euro. Met de Daalder betaal je altijd snel, makkelijk én veilig. Zonder cash of pinpas.

Daalder - 2016

 

De mobiele app richt zich momenteel op scholieren die met Daalder makkelijk in de schoolkantine en omliggende winkels in de buurt van school kunnen betalen. Om Daalder te promoten vroegen ze aan ons of we een simpele poster en banner konden ontwerpen die de aandacht trekt van scholieren.

We hebben een eerste opzet gemaakt van een ontwerp en hebben deze vervolgens door drie middelbare school klassen laten beoordelen. Aan de hand van de feedback van de scholieren hebben we vervolgens het ontwerp aangepast. Het resultaat is een “hippe” poster die scholieren aanzet tot het downloaden van de Daalder app!